Shopping cart

Recent Posts

Dizajn bez naslova 9

FAQ – Česta pitanja Rent A Car MIDI Zadar

SCDW je kratica za Super Collision Damage Waiver – dodatak za otkup franšize prema važećem cjeniku koji je različit po grupama vozila u kojem slučaju Korisnik ne plaća iznos franšize, ukoliko se pridržava svih odredbi ovih općih uvjeta najma.

Plaćanjem SCDW pokrića nisu pokriveni rizici: uništenje/oštećenje guma, naplatka ili poklopca naplatka, uništenje/oštećenje donjeg postroja vozila, unutrašnjosti vozila (osim ako je unutrašnjost oštećena u nesreći), svih stakala vozila te sva oštećenja bez policijskog zapisnika.

SCDW pokriće ne isključuje obvezu kontaktiranja policije i Najmodavca kod bilo kakvog oštećenja vozila.

Kilometraža je neograničena osim ako nije drukčije navedeno u nekoj od posebnih ponuda.

Ukoliko se plaćanje na kraju najma vrši istom karticom na kojoj je provedena predautorizacija ostatak sredstava bi se trebao deblokirati u roku od nekoliko dana. U slučaju plaćanja gotovinom ili nekom drugom kreditnom karticom sredstva mogu biti blokirana i do trideset dana, ovisno o banci.

Rent A Car MIDI ne može utjecati na period na koji će predautoriziran iznos biti odblokiran jer to ovisi o banci izdavatelja kreditne kartice, ne o nama ili našoj banci.

Moguće je vozilo dostaviti u hotel. Ova usluga se u određenim slučajevima podliježe plaćanju određenog troška, ovisno koliko je hotel udaljen od najbliže poslovnice.

Procedura preuzimanja vozila traje 5-10 minuta.

Da, obvezno je pregledati vozilo prilom preuzimanja vozila te usporediti oštećenja na vozilu s oštećenjima na check out obrascu-u kojeg ste dobili uz ugovor o najmu.

Da, policijski zapisnik je potreban kod svakog oštećenja vozila i bez policijskog zapisnika niti jedna opcija nije važeća.